Billige Kevlar T-shirt sort VBR-Belgium

Pris = 89,95 Euro

At købe i vbr belgie netbutik / webbutik vælg din størrelse

Typisk sort Kevlar T-shirt med sort bomulds ydre lag og gul Kevlar langs indersiden. Kevlar er skærefast niveau 2 og beskytter mod skæring med glasskår eller lommeknive. Kevlar er også brandhæmmende og forhindrer ild i at brænde ind i huden. Reducerer brændsårene.

Dette er den VBR-belgiske version af den kendte og billige skærefast Kevlar T-shirt, der allerede er blevet brugt af forskellige sikkerhedstjenester. Det er en overkommelig løsning for unge sikkerhedsansvarlige eller sikkerhedsvagter.

 

Disse sorte Kevlar T-shirts blev lavet under varemærket VBR-Belgium, og Kevlar råmaterialet er fra det amerikanske firma Dupont. Flere Kevlar T-shirts kan bestilles fra VBR-Belgium.

 

 

Den ydre side af denne Kelvar T-shirt er lavet af sort bomuld og ligner en almindelig T-shirt. Kevlar føles blødt på huden. Sort Kevlar T-shirt er lavet af to lag og giver varme, skærefast beskyttelse mod glasskår og lommeknive. En stødsikker beskyttelse mod stabbning med knust glas og brandbeskyttelse mod brænding af polyesterbeklædning i huden. Beskyttelse mod ild ved julefejringer, brandbomber eller fyrværkeri.