Billige aramid T-skjorte svart VBR-Belgium

Billige k-aramid T-skjorte svart VBR-Belgium Norsk – Noors

Pris = 89.95 Euro

Å kjøpe i vbr belgium butikk / nettbutikk velg din størrelse

Typisk svart aramid T-skjorte med svart bomull ytre lag og gul k-aramid langs innsiden.

Ingredienser:
50% bomull
50% DuPont ™ Kevlar®-fibre
.

Aramid er kuttresistent nivå 2 og beskytter mot kutting med glassskår eller lommekniver. aramid er også brannsikker og hindrer brann i å brenne inn i huden. Reduserer brennsårene.

Dette er VBR-Belgia-versjonen av den kjente og billige slash-resistente aramid-t-skjorten som allerede har blitt brukt av ulike sikkerhetstjenester. Det er en rimelig løsning for unge sikkerhetsansvarlige eller sikkerhetsvakter.

Disse svarte aramid T-skjorter ble laget under merket VBR-Belgium, og aramid råmaterialet er fra det amerikanske firmaet. Flere aramid T-skjorter kan bestilles fra VBR-Belgium.

Utsiden av denne k-aramid T-skjorten er laget av svart bomull og ser ut som en vanlig T-skjorte. K-aramid føles myk på huden. Svart k-aramid T-skjorte er laget av to lag og gir varme, skjermbeskyttende beskyttelse mot glassskår og lommekniver. En stødsikker beskyttelse mot stikking med knust glass og brannbestandig beskyttelse mot forbrenning av polyester klær i huden. Beskyttelse mot brann ved julfest, brannbomber eller fyrverkeri.