Billige Aramid T-shirt sort VBR-Belgium

Sort bomuldsgul aramidforstærket T-shirt med korte ærmer Dansk (Deems)

Pris = 89,95 Euro

At købe i vbr belgie netbutik / webbutik vælg din størrelse

Typisk sort med gul aramidforstærket  T-shirt med sort bomulds ydre lag og gul Aramid langs indersiden.

Ingredienser: 
50% bomuld
50% DuPont ™ Kevlar®-fibre

Aramid er skærefast niveau 2 og beskytter mod skæring med glasskår eller lommeknive. Aramid er også brandhæmmende og forhindrer ild i at brænde ind i huden. Reducerer brændsårene.

Dette er den VBR-belgiske version af den kendte og billige skærefast Aramid T-shirt, der allerede er blevet brugt af forskellige sikkerhedstjenester. Det er en overkommelig løsning for unge sikkerhedsansvarlige eller sikkerhedsvagter.

Disse sorte Aramid T-shirts blev lavet under varemærket VBR-Belgium, og Aramid råmaterialet er fra det amerikanske firma. Flere Aramid T-shirts kan bestilles fra VBR-Belgium.

Den ydre side af denne K-Aramid T-shirt er lavet af sort bomuld og ligner en almindelig T-shirt. K-Aramid føles blødt på huden. Sort K-Aramid T-shirt er lavet af to lag og giver varme, skærefast beskyttelse mod glasskår og lommeknive. En stødsikker beskyttelse mod stabbning med knust glas og brandbeskyttelse mod brænding af polyesterbeklædning i huden. Beskyttelse mod ild ved julefejringer, brandbomber eller fyrværkeri.