Billiga Kevlar T-tröja svart

Pris = 89.95 Euro

Att köpa i vbr belgien butik / webbutik välj din storlek

Typisk svart Kevlar T-tröja med svart bomulls ytterskikt och gul Kevlar längs insidan. Kevlar är skuren resistent nivå 2 och skyddar mot skärning med glasskärmar eller fackknivar. Kevlar är också brandbeständig och förhindrar brand från att brinna in i huden. Minskar brännsåren.

Detta är VBR-Belgien versionen av den kända och billiga slashåliga Kevlar T-tröja som redan har bäras av olika säkerhetstjänster. Det är en prisvärd lösning för unga säkerhetschefer eller säkerhetsvakter.

Dessa svarta Kevlar Tröjor gjordes under varumärket VBR-Belgium och Kevlar råmaterial är från det amerikanska företaget Dupont. Flera Kevlar Tröjor kan beställas från VBR-Belgium.

 

Den yttre sidan av denna Kevlar T-tröja är gjord av svart bomull och ser ut som en vanlig T-tröja . Kevlar känns mjuk på huden. Svart Kevlar T-tröja är gjord av två lager och erbjuder värme, skärskydd mot glasskärmar och fackknivar. Ett stabilt skydd mot stabbning med brutet glas och ett brandskyddat skydd mot bränning av polyesterkläder i huden. Skydd mot eld vid julfest, brandbomber eller fyrverkerier.