beste snijwerende handschoenen

De beste snijwerende handschoenen zijn handschoenen die gemaakt zijn uit een berekenbare snijwerende voering. Sp-aramide is reeds jaren in gebruik en heeft een goede reputatie opgebouwd op de markt van politie uitrusting en snijwerende handschoenen. De beste snijwerende handschoenen hebben een Sp-aramide voering. VBR-Belgium heeft voor de constructie van zijn snijwerende handschoenen de beste en meest gekende snijwerende Sp-aramide binnen handschoen als voering gebruikt. Hierdoor behoren de VBR-Belgium tot de beste snijwerende handschoenen.

Maten en prijs te koop / kopen voor = 49.95 Euro

De snijwerende Sp-aramide patrouille handschoenen VBR-PG-34 of warme winterhandschoenen voor de burger, zijn voorzien van een snijwerende- en ballistisch Sp-aramide voering niveau 5 en een soepel neopreen en kunst lederen omhulsel voor een uitstekende grip en comfort. Deze lichtgewicht handschoenen zijn ontworpen om duurzame snijbescherming te bieden in een comfortabel ontwerp.
.
Voor veeleisende taken uit, terwijl u uw handen beschermt met een hoog beschermingsniveau tegen snijwonden. De combinatie van neopreen en zacht kunstleer resulteert in een snijwerend politiepatrouille handschoen die beweeglijkheid en bescherming combineert. Tactische handschoenen voor  beveiliging, politie en militair gebruik.
.
Maten :
Omtrek van de hand US – tailles EU- Tailles
152 – 178 mm              XS             EU – 6
178 – 203 mm               S              EU – 7
203 – 229 mm               M             EU – 8
229 – 254 mm               L              EU – 9
254 – 279 mm               XL            EU – 10
279 – Plus mm             2XL           EU – 11
 

Waarschuwing voor technisch of exotisch klinkende namen!

Wie echt snijwerende handschoenen nodig heeft omdat de kans groot is dat er een mesaanval zal gebeuren. Wie zich kan snijden aan een mes, glas of ander snijdend voorwerp kiest het best voor een snijwerende handschoen van en gerenommeerd merk. Tegenwoordig zijn er ook veel nieuwe grondstoffen op de markt die wonderwel goed door de technische snijwerende keuring geraken, maar waaruit blijkt dat ze in de praktijk slechts een geringe snijwerende bescherming bieden. Verschillende goedkope merken die ofwel extreem technisch of exotisch klinken verbergen hun zwakke bescherming achter een modern pakketje. Niets is zo gevaarlijk als een snijwerende handschoen die helemaal of onvoldoende snijwerend is.